Automechanika Σαγκάη 2017, επιτυχημένη επιτυχία

Η Automechanika Shanghai 2017, η οποία έλαβε χώρα από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2017, έχει δημοσιεύσει τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Η εκδήλωση είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Ασίας για τις βιομηχανίες εξαρτημάτων αυτοκινήτων, εξαρτημάτων και υπηρεσιών. Η Κίνα Lutong, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως παγκόσμιος κατασκευαστής συστημάτων και εξαρτημάτων έγχυσης καυσίμου που εξυπηρετούν τόσο τον κατασκευαστή του αρχικού εξοπλισμού όσο και την after market, συμμετείχε στην 13η έκδοση της Automechanika Shanghai που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη της Κίνας στο τέλος της και την τελευταία μας παγκόσμια περιοδεία στις σημαντικότερες εκθέσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

"Για εμάς η συμμετοχή σε αυτή την έκθεση είναι σημαντική για την προώθηση των προϊόντων μας, καθώς επιτρέπει στην Κίνα-Lutong να έχει πρόσβαση σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να συνεχίσει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς μας", δηλώνει ο Dennis Shi, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της Κίνας Lutong.

Κίνα Lutong Parts Plant - σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει συστήματα και εξαρτήματα EFI για την αγορά αυτοκινήτων από το 1992. Προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με πάνω από 3.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Diesel Distributor Head Diesel, στοιχεία, d / βαλβίδες, μπεκ, , Αντλίες VE, κιτ και εξοπλισμό δοκιμών.

Ένα από τα πιο δημοφιλή περιθώρια της επίδειξης ήταν το Automechanika Matchmaking Forum όπου οι αγοραστές συναντήθηκαν με προμηθευτές για να διερευνήσουν πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το περίπτερο Κίνα-Λουτόνγκ παρακολούθησε καλά και έδωσε την ευκαιρία στην εταιρεία να παρουσιάσει τις νέες καινοτομίες της και τις τελευταίες εξελίξεις σε ένα ευρύ κοινό των πελατών αυτοκινήτων, εξαρτημάτων και εξοπλισμού, συνεργάτες και προμηθευτές. Η Κίνα-Lutong έχει την ικανότητα να τροφοδοτεί όλο και περισσότερη άριστη ποιότητα των κοινών σιδηροδρομικών εξαρτημάτων και των εξαρτημάτων κινητήρων ντίζελ! Αφήστε το εμπορικό σήμα "DICSCL PARCS" ως την πρώτη σας επιλογή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων μετά την πώληση στην Κίνα!

Και περιμένετε να σας δούμε ξανά στην Automechanka Shanghai 2018

Μερικές φωτογραφίες που τραβήξαμε κατά τη διάρκεια της Automechanka Shanghai 2017

Nylon Hose Assembly

Flexible Pcv Hose,Gm Pcv Hose,Turbo Oil Return Hose,Auto Parts Oil Return Pipe

Wenzhou Hengyi Auto Parts Co.,Ltd , https://www.autoparts-hy.com